بین مطالب وب سایت جستجو کنید

معرفی بهترین لینک های ایران و جهان


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
mm
15:40
یک شنبه 23 آبان 1400

مشتریان حق دارند گیج شوند زیرا دلایلی برای انتخاب هر یک از این روش ها به دلایلی وجود دارد. در واقع بسته به نیاز، هر دو نوع سایت وردپرس یا CMS اختصاصی می توانند مناسب باشند. بنابراین در ابتدا ما باید تعیین کنیم که چه نوع وب سایتی را می خواهید طراحی کنید.

طراحی سایت اختصاصی

 

CMS اختصاصی چیست؟

CMS یک سیستم مدیریت محتوا یا پنل مدیریت یک وب سایت است. در سال های اخیر بسیاری از CMS های منبع باز رایگان طراحی شده اند که در دسترس عموم قرار گرفته است. محبوب ترین CMS های رایگان جوملا، وردپرس و دروپال هستند. در CMS های اختصاصی، پنل مدیریت و معماری پایگاه داده متناسب با نیازهای وب سایت شما طراحی شده است.

مزایای استفاده از CMS اختصاصی

قطعاً استفاده از سیستم اختصاصی مزایای زیادی دارد. در اینجا ، مهمترین آنها ذکر شده است:

∙      سرعت و انعطاف پذیری بالا

همه چیز از ابتدا توسط یک طراح سایت حرفه ای و متناسب با نیازهای شما پیاده سازی می شود که به اجتناب از هرگونه کد غیر ضروری یا جدول غیر ضروری در پایگاه داده اشاره می کند و اطلاعات در اسرع وقت در دسترس قرار می گیرد. همچنین تسلط طراح بر روی کد اصلی و ارتباطات داخلی کدها، به او کمک می کند تا برنامه را به راحتی ارتقا دهد و بتواند ویژگی های جدیدی را به برنامه اضافه کند.

∙      امنیت بالا

یکی از مهمترین عوامل در CMS های اختصاصی، امنیت بالای آن است. این امنیت به دلیل خاص بودن کدها و این واقعیت است که دیگران نمی دانند چگونه کدگذاری شده است.

تصور کنید وب سایت شما به زبانی جدید کدگذاری شده است که هیچ کس در جهان نمی داند. در این صورت جاسوسی از چنین سیستمی بسیار دشوار خواهد بود.

توجه به این نکته ضروری است که ویژگی CMS برای امنیت آن کافی نیست. در برخی موارد CMS های اختصاصی حتی ممکن است نسبت به CMS های رایگان آسیب پذیرتر شوند. امنیت کدها بستگی مستقیم به دانش و تجربه توسعه دهندگان دارد.

طراحی سایت با وردپرس

 

معایب CMS اختصاصی در مقایسه با وردپرس

علاوه بر ویژگی هایی مانند امنیت و سرعت که در CMS اختصاصی در نظر گرفته شده است، برخی عوامل دیگر نیز می توانند بر انتخاب شما تأثیر بگذارند. مهمترین معایب CMS اختصاصی عبارتند از:

∙      هزینه بالا و صرف زمان زیاد

 تصور کنید برای خرید کت و شلوار به مغازه بروید یا خیاط شخصی، کدام یک بیشتر هزینه دارد؟ آموزش طراحی سایت در اصفهان نیز همینطور است. هنگامی که از یک سیستم مدیریت محتوا رایگان استفاده می کنید، هزینه زیادی برای طراحی و توسعه تابلوهای مدیریت صرف نمی کنید. در طراحی وب سایت با CMS های اختصاصی، زمان مورد نیاز برای طراحی افزایش می یابد و هزینه ها نیز متناسب با آن افزایش می یابد.

ممکن است یک شرکت برای CMS اختصاصی همان قیمتی را داشته باشد که در وردپرس وجود دارد. در چنین شرایطی توجه داشته باشید که CMS اختصاص به شما ندارد بلکه مربوط به آن شرکت است. این بدان معناست که CMS توسط یک تیم 5 تا 10 نفر اجرا می شود و به عنوان یک سیستم اختصاصی به شما فروخته می شود، اما در همان زمان، همان سیستم به سایر شرکت ها در سایر زمینه های کاری فروخته می شود. این CMS عملاً منحصر به شرکتی است که آن را تولید کرده است.

سیستم مدیریت محتوای وردپرس در 15 سال گذشته با تلاش میلیون ها نفر در سراسر جهان به جایگاه فعلی خود رسیده است. این سیستم توانسته به محبوب ترین و پرکاربردترین سیستم در زمینه کاری خود تبدیل شود. این جامعه آماری نشان می دهد که وردپرس چه ارزشی می تواند به طراحی وب شما اضافه کند.

∙      پشتیبانی ضعیف یا گران

هنگامی که از یک سیستم مدیریت محتوای منبع باز مانند وردپرس یا جوملا استفاده می کنید، با جامعه ای از میلیون ها طراح وب سایت در سراسر جهان روبرو می شوید که هرکدام توانایی ها و تجربیات خاص خود را دارند. اما در یک سیستم اختصاصی، تنها یک تیم از طراحان وجود دارد.

هنگامی که شرکت های طراحی وب سایت در اوج کار خود هستند، درخواست های شما را به تأخیر می اندازند یا پول زیادی را از شما برای ایجاد تغییرات کوچک دریافت می کنند. در هر دو مورد شما شرایط سختی را تجربه خواهید کرد. هر چه این همکاری بیشتر طول بکشد وابستگی شما به شرکت بیشتر می شود و شرایط پشتیبانی دشوارتر می شود. برعکس اگر هسته اصلی وب سایت شما وردپرس باشد و شرکت پشتیبانی کننده خدمات کافی ارائه ندهد، می توانید به سرعت یک شرکت یا نیروی کار جایگزین با قیمت مناسب پیدا کنید.

ما نمی توانیم بگوییم وردپرس بهتر است و آیا این بدان معنا نیست که CMS اختصاصی مناسب تر است. هر دو بسته به مقیاس کسب و کار شما می توانند مفید باشند.

های اختصاصی در چه نوع وب سایت هایی مناسب هستند؟

 در این بخش ما محبوب ترین وب سایت ها را مرور می کنیم و تصمیم می گیریم که کدام سیستم مدیریت محتوا برای هریک از آنها مناسب است.

طراحی سایت فروشگاه آنلاین

یک مثال خوب از استفاده از CMS های اختصاصی، طراحی وب سایت برای فروشگاه های آنلاین بسیار بزرگ است. معمولاً وب سایت هایی که طیف وسیعی از محصولات را می فروشند به یک بستر اختصاصی برای ارتباط بین بخشهای مهم مانند بخش تحویل، بخش اداری و انبار نیاز دارند.

در این مورد توصیه می شود با استفاده از کدگذاری ویژه، ارتباط مناسب بین بخش ها ایجاد کرده و شرایط مناسبی را برای ارتقا سریع سیستم فراهم کنید. این شرکت ها معمولاً ترجیح می دهند یک فروشگاه آنلاین توسط تیم داخلی و بخش فناوری اطلاعات شرکت طراحی کنند تا در اسرع وقت نیازهای سیستم را برآورده کنند.

نمونه موفق چنین شرکت هایی SOUQ است. برعکس اگر قصد راه اندازی یک فروشگاه آنلاین تخصصی برای فروش محصولات در یک زمینه خاص و با جامعه هدف محدود را دارید، استفاده از وردپرس می تواند انتخاب بسیار خوبی باشد زیرا زمان و هزینه راه اندازی سایت در مقایسه با آن بسیار کمتر خواهد بود. به شرایطی که خودتان یک تیم ایجاد می کنید.

پس از یک یا دو سال فعالیت و کسب اطلاعات دقیق از بازار می توانید بر اساس نیاز خود CMS اختصاصی را طراحی و پیاده سازی کنید. در طول طراحی این سیستم، سایت شما به خوبی در دسترس مشتریان است و به آنها خدمات ارائه می دهد.

طراحی وب سایت برای شرکت ها

طراحی وب سایت با استفاده از وردپرس برای شرکت ها یا گروه های سازنده بهترین انتخاب موجود است. این شرکت ها معمولاً به ویژگی های پیچیده ای در پنل مدیریت خود نیاز دارند و توجه بیشتری به طراحی پوسته بیرونی دارند. در این مورد وردپرس تمام نیازهای آنها را برآورده می کند و طراحی قالب اختصاصی به آنها اجازه می دهد تا با قیمت مناسب به صورت آنلاین کار کنند.

طراحی وب سایت برای سازمان های دولتی

سازمان های دولتی علاوه بر ارائه اطلاعات در وب سایت های خود، معمولاً به یک پورتال مرکزی نیاز دارند تا بتوانند منابع انسانی و ارتباطات داخلی را مدیریت کنند. برای این منظور آنها عموماً به شرکت هایی مراجعه می کنند که در طراحی پورتال های سازمانی و سیستم های ERP تخصص دارند.

در این سازمان ها می توان روابط داخلی شرکت را از سایت جدا کرد زیرا اکثر آنها عملاً از سایت های خود فقط برای معرفی خود و اطلاع رسانی به مشتریان استفاده می کنند. در چنین مواردی، طراحی وب سایت شرکتی برای فعالیت های تحت وب و مدیریت روابط داخلی از طریق یک پورتال سازمانی توصیه می شود.

طراحی وب سایت خبری

SEO به طور کلی برای وب سایت های خبری بسیار مهم است و همه ویژگی های یک وب سایت خبری را می توان در بستر وردپرس پیاده سازی کرد. برخی معتقدند سیستم های مدیریت محتوای رایگان مانند وردپرس توانایی میزبانی وب سایت های دارای محتوا و کاربران زیاد را ندارند، اما این درست نیست. استفاده از وردپرس در برترین وب سایت های خبری جهان به این معنی است که وردپرس قادر به میزبانی سایت های بزرگ است.

طراحی وب سایت های خلاقانه

وب سایت های خلاق عموماً به وب سایت هایی اطلاق می شود که توسط یک استارتاپ پیاده سازی شده اند و بر اساس یک رویکرد کاملاً متفاوت است. معمولاً در این وب سایت ها باید ویژگی ها و قابلیت هایی را پیاده سازی کنیم که در هیچ وب سایت دیگری موجود نیست. در این موارد وردپرس و CMS های اختصاصی دقیقاً در یک موقعیت هستند و هر دو نیاز به توسعه و خلاقیت دارند.

با توجه به این واقعیت که استارتاپ ها به طور کلی سرمایه لازم برای کدگذاری CMS اختصاصی و ایجاد تیم قوی در اولین ماه های فعالیت خود را ندارند، یک نسخه اولیه را بر روی پلتفرم وردپرس پیاده سازی کرده و سپس بازخورد مشتریان را تجزیه و تحلیل می کنند. هر زمان که احساس می کنند این ایده به مرحله توسعه رسیده است، تصمیم می گیرند وب سایت را براساس CMS اختصاصی مجددا پیاده سازی کرده یا حتی ویژگی های مورد نظر خود را در پلتفرم وردپرس به وب سایت اضافه کنند.

 

 

 

 



تعداد بازدید از این مطلب: 404
بازدید : 404

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:










نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود